Gyertek, találkozzunk reggel az E-Fit Miskolcban, Nórinál!

Ha nehezen is, de elvonszoltam magam a hétfői edzésre. Bevallom, az egyhetes ciprusi nyaralás után nehéz volt visszatérnem a hétköznapokba, így a sporthoz is erőt kellett vennem magamon. Muszáj volt, hiszen a török konyha ízeit szeretem, ezért igyekeztem végigkóstolni sokfélét a svédasztalról. Igaz, barátaim mindennap rávettek az edzésre, de még ez is kevés volt ahhoz, hogy a baklavával felvegye a versenyt a testem. Nem vagyok édesszájú, de ennek a keleti édességnek nem tudok ellenállni, imádom, ahogy ragad a mézédes sziruptól. Minden egyes harapás egy cukorsokk, ehhez képest kellett hétfő reggel mindenképp elmennem edzeni.

A képen a következők lehetnek: Rita Szántó, állás és belső tér

Mint már többször írtam, a kardió edzések mellett nekem az e-fit jön be a leginkább. Gyors, hatékony, és a gerincsérv tüneteinek a kezelésére a legjobb. Ráadásul Nóri mindig ráérez arra, hogy mire van szükségem, ha kell erősebb, ha kell még erősebb edzést tart. Lazsálás nincs, ma reggel sem engedte. Nem is baj, így a program végén büszkén veregettem meg a saját vállam.

S hiába volt nehéz a reggeli indulás, edzés után sokkal frissebbnek éreztem magam. Korábban elképzelhetetlen volt számomra, hogy reggel, délelőtt sportoljak, de mostanában érzem, sokkal jobb így indítani a napot. Ilyenkor még van energia, kedv – jó, az nem mindig -, ráadásul egésznapra feltöltődöm.

Most pedig egy akció is segíti, hogy minél többen edzenek reggel. Az E-Fit Miskolc most napijegy akciót hirdetett. AKi reggel 9 és délután 3 óra között megy edzeni hozzájuk, annak csak 2000 forintba kerül egy alkalom. Az akció szeptember 11-től 30-ig érvényes.