Home Stúdió: ahol mindent tudnak az otthonról

Előételként pizzakenyeret kínáltak nyúlpástétommal, humusszal, fürjtojással, főfogásként pedig báránysültet tálaltak búza rizottóval, roppanósra párolt zöldségekkel a Micorex Home Stúdió bemutató konyhájában. Előtte workshopot tartottak, amin a stúdió tulajdonosa Germán László köszöntötte a többnyire hölgyekből álló vendégsereget, majd Szász Miklós, az IRIS CERAMICA gyár képviselője ismertette legújabb termékeiket. Ezt követően Czinkné Sztán Anikó, az EA Art GALLERY tulajdonosa egy egyedülálló dekorációs lehetőséget mutatott be: cége egyedi, művészi színvonalú digitális festményt készít.

Mondanám, hogy az előadások alatt, az Anyukám Mondta étterem séfjének köszönhetően finom illatok terjengtek a konyha körül, de ez nem lenne igaz, hiszen amellett, hogy a Miele konyhatechnikai eszközök jól vizsgáztak, a tűzhelybe épített szagelszívó aratta a legnagyobb sikert a vendégek körében. Minden háziasszony rémálma az ételszag, de engem az is zavar, hogy a szagelszívó hangosan “dolgozik”. Itt ebben nem volt hiba, csendesen, precízen tette a dolgát, így a bemutatott bútorok, kiegészítők sem vették át az egyébként ínycsiklandó illatokat.

Minden frissen kszült a Miele bemutató konyhájában

A Micorex Home Stúdió 2018. áprilisában nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. A stúdió létrehozásának ötlete az elmúlt 20 év kereskedelmi tapasztalataiból táplálkozva született meg, hiszen a MICOREX Tüzép mint anyacég,- amelyet sokan ÚJ HÁZ Centrumként ismernek – óriási gyakorlati tudásra tett szert az építőanyagok és ezen belül is a hideg burkolatok értékesítése terén.

– Stúdiónk egyediségét növeli, hogy kínálatunk a világszerte híres olasz designra épül a hidegburkolatoktól, a lámpákon a konyhatechnikán át, egészen a bútorokig – mondta a tulajdonos. – Ennek komplex bemutatása érdekében a POLIFORM olasz bútorgyártó cég kínálatára épülő “minta lakást” hoztunk létre, amelynek köszönhetően a vásárló egységében tapasztalhatja meg, hogy a minőségi építőanyagok, meleg színek, kárpitok, a kiváló technikai megoldásokkal párosulva, hogyan tudna a letisztult elegancia jegyében, egy igazán kényelmes, meleg és tartósan trendi otthont alkotni.

Egy ízléses szobabelső
Ez így egy az egyben jöhet
Egy stílusos gardrób minden nő álma
A csillárba beleszerettem
Étkező
Mondtam, hogy beleszerettem

A stúdió a régió lakberendezési dizájn centrumává szeretné kinőni magát, ezért fontos számukra, hogy vevőik minden tekintetben elégedettek legyenek szolgáltatásaikkal, ezért, a magas minőségű kínálat mellett kiváló ár- értékarányt nyújtanak vásárlóiknak.

“Magas minőséget kínálunk igazán megfizethető áron. Számunkra fontos, hogy a vevő otthon érezze magát vásárlás közben, ezért kiválóan képzett szakmai csapatunk segít a választásban, tervezésben, és a kivitelezésben, igénytől függően. Olyan egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére (pl.: komplett 3D-s belső tervezés, egyedi digitális festmény tervezés és kivitelezés a belső enteriőrhöz igazítva), amelyek más forgalmazók kínálatában nem találhatók meg, és segítik a vevőt abban, hogy tökéletesíteni tudja lakberendezési vagy kivitelezési ötleteit” – fogalmazott Germán László.

A stúdióban az EA ART GALLERY képei is megtalálhatók, megrendelhetők
Egyedi portré, egyedi stílus
Részlet…
A stúdióban is kitavaszodott
A hölgyeket lenyűgözte a kínálat
Czinkné Sztán Anikó előadás közben
Előétel
Frissítő
A bárány még tálalás előtt
Az Anyukám Mondta étterem főétele